Over ons

Hallo iedereen,

Leuk dat je de tijd neemt om meer over ons te lezen!

KawaJoy is onze trotse creatie, opgericht door Wendy Gaytant & Benny Vanvolsem. Als gepassioneerd koppel wilden we onze liefde voor koffie & thee met jullie delen, zowel thuis als op kantoor.

“Kawa” betekent “koffie” en “vreugde” in verschillende talen, wat perfect onze missie weerspiegelt.

Koffie en thee spelen een centrale rol in elke cultuur wereldwijd, ook hier in België. Ons doel is om de beste koffiebonen en theeën aan te bieden, rechtstreeks vanuit ons lokaal Belgisch bedrijf.

 

 

 

 

We zijn een micro-koffiebranderij die bewust heeft gekozen voor een elektrische brander. Bovendien maken we onze elektriciteit groener door middel van zonnepanelen, wat bijdraagt aan onze duurzame aanpak.We kiezen resoluut voor single origin Specialty Coffee en optimaliseren de branding om de unieke smaak van elke boon te benadrukken. Onze theeën omvatten klassieke soorten, kruidentheeën en perfect uitgebalanceerde melanges.

 

 

 

 

Om je ervaring compleet te maken, bieden we vol- en halfautomatische koffiemachines aan, zodat je thuis of op het werk kunt genieten van een barista-waardige koffie- of theebeleving, telkens weer.

Wij zijn er voor u en staan klaar om u te helpen.

Neem gerust contact met ons op voor meer informatie, geheel vrijblijvend.

 

Benny & Wendy

Ontstaan van ons logo:

Maak kennis met Céline.

 

Onze inspiratie voor ons logo, en tevens de meest fantastische hond ter wereld.

Een genot om elke dag wakker te worden en verwelkomd te worden met haar volle enthousiasme en zoet karakter, net als onze Houseblend.

Jouw nieuwe reden om elke ochtend een lach op je gezicht te toveren.

"Taking care of the environment is not an obligation - our environment is our life"

– Sadhguru

Winkelwagen
Scroll naar boven